Saquitos de Morcilla vegana

Saquitos de Morcilla vegana

Hello everybody, it is Drew, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Saquitos de Morcilla vegana. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Saquitos de Morcilla vegana is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Saquitos de Morcilla vegana is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Saquitos de Morcilla vegana, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Saquitos de Morcilla vegana delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Saquitos de Morcilla vegana is 6 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Saquitos de Morcilla vegana using 26 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Las familias crecen, tus bebés se hacen mayores y traen a casa a nuevos miembros que te llenan de amor, felicidad y nuevos retos. En mi caso fueron mis nueras las que me abrieron un nuevo concepto de la cocina, la comida vegana 100% y la vegetariana. Con ellas aprendí otra deliciosa manera de comer llena de texturas, sabores e ingredientes. El pasado #sanvalentin preparé este entrante que nos enamoró a todos, espero que lo hagáis y me mandéis fotitos👍🍒
#triviumdecocina

Ingredients and spices that need to be Get to make Saquitos de Morcilla vegana:

  1. Para los saquitos
  2. 6 laminas pasta filo
  3. Margarina vegetal
  4. 2 cucharaditas miel
  5. Manzana confitada con cebolla
  6. 1 manzana reineta grande o 2
  7. 2 cucharadas azúcar moreno o panela
  8. Margarina
  9. canela
  10. 1 cebolla dulce
  11. Morcilla Vegana
  12. 4-6 chalotas
  13. 1 puñado piñones
  14. 1 berenjena Grande
  15. Sal gorda
  16. leche vegetal
  17. 3 cucharas aceite de oliva
  18. 1 cucharita Orégano
  19. 1 cucharita y 1/2 de pimentón dulce
  20. 1/2 cucharita comino
  21. 2 cucharas soperas de tomate natural triturado
  22. 1 pizca pimienta
  23. Necesitamos
  24. pincel
  25. molde de magdalenas
  26. Robot de cocina (opcional, yo use la Thermomix)

Instructions to make to make Saquitos de Morcilla vegana

  1. Lo primero es quitar el amargor de la berenjena, así que la cortamos en bastones y la sumergimos en leche vegetal y sal gorda o en agua y sal gorda. Como la berenjena flota, la vamos a tapar con un plato hondo y un peso. Dejamos unos 20 minutos y seguimos con la preparación.
  2. En una sartén vamos a pochar la manzana sin piel con la margarina, la cebolla, el azúcar y un pelín de canela, una vez blandita reservamos y dejamos enfriar.
  3. Vamos ahora a por la morcilla. Cortamos las chalotas en cuartos y las introducimos en el vaso de la Thermo. Las picamos 10 seg/ velocidad 4 las sacamos y reservamos.
  4. Vamos a poner los trozos de berenjena bien secos al vaso de la Thermo y troceamos 8 seg/ velocidad 5
  5. Añadimos al vaso con la berenjena las chalotas reservadas, el aceite, los piñones, el orégano, la sal, el comino, pimentón y la pimienta y el tomate triturado cocinamos todo 15 min/ Varoma/giro izquierda/ velocidad cuchara.
  6. Bajamos los ingredientes con la espátula y repetimos 15 min/ Varoma/giro izquierda/ velocidad cuchara.
  7. Escurrimos el aceite y dejamos enfriar.
  8. Una vez todos los ingredientes estén fríos vamos a preparar los saquitos de pasta filo.
  9. Derrite la margarina con la miel y vamos a empezar.
  10. Corta cada hoja de pasta filo en 2, pincela con la mezcla de margarina y miel por las 2 caras y pon en el centro primero la mezcla de morcilla, encima un poco de manzana y cierra. Lo puedes atar con un hilo fino o con cebollino, yo la última vez no lo até, sólo le di forma dentro del molde de magdalena que tendremos untado de margarina.
  11. Vamos al horno precalentado a 200°, calor arriba y abajo, vigila hasta que estén doradas, aprox 5 minutos recordar que cada horno es un mundo, espero que os encante.

As your experience as well as confidence expands, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet plan to your individual preferences over time. Whether you want to offer a dish that utilizes fewer or more components or is a bit basically spicy, you can make easy adjustments to attain this goal. In other words, begin making your recipes promptly. When it comes to fundamental food preparation skills for beginners you do not need to discover them but just if you grasp some easy food preparation techniques.

This isn't a total overview to fast and also simple lunch recipes however its excellent something to chew on. Ideally this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Steps to Make Award-winning Saquitos de Morcilla vegana. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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