Hummus de remolacha (Y Tahini)

Hummus de remolacha (Y Tahini)

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Hummus de remolacha (Y Tahini). One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Hummus de remolacha (Y Tahini) is one of the most popular of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Hummus de remolacha (Y Tahini) is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Hummus de remolacha (Y Tahini), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hummus de remolacha (Y Tahini) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Hummus de remolacha (Y Tahini) using 13 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

El hummus se ha convertido en un picoteo obligado en casa, por sano y por sabor, pero podemos darle una vuelta de tuerca más y darle un toque diferente y no sólo en lo visual.

En este caso vamos a conseguir un color rosa fuerte pero con sabor a remolacha que lo hace muy rico. La remolacha la venden ya cocida por lo que no nos supone ningún esfuerzo su preparación.

El Tahini podemos prepararlo en casa o comprarlo ya hecho. Aquí os dejo la receta. #Alambiquecocina

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Hummus de remolacha (Y Tahini):

  1. Tahini:
  2. 2 cucharadas semillas de sésamo
  3. 4 cucharas agua o aceite de oliva virgen extra (yo utilizo agua)
  4. 1 pizca sal
  5. Hummus:
  6. 250 grs. garbanzos cocidos
  7. 1 remolacha cocida
  8. Zumo de medio limón
  9. 1 diente ajo
  10. 1 cucharada tahini
  11. Sal
  12. Pimienta
  13. Perejil

Steps to make to make Hummus de remolacha (Y Tahini)

  1. Tahini:
  2. Si optamos por hacer el Tahini casero vamos a comenzar a tostar las semillas de sésamo. De esta forma vamos a potenciar su sabor y nos será más fácil su elaboración.

    En una sartén ponemos las semillas y las vamos moviendo. En 3 o 4 minutos lo tenemos.

    Dejamos que se enfríe.
  3. Ahora lo mejor es usar un mortero o una picadora o molinillo y añadimos a las semillas el agua o el aceite y la pizca de sal. Yo uso agua porque queda un sabor más suave.

    El resultado será una pasta densa con un sabor muy potente.
  4. Si queréis podéis saltaros este paso comprando en supermercados especializados el Tahini ya preparado. A mi me gusta éste.
  5. Hummus:
  6. Si los garbanzos no están cocidos, debemos dejarlos a remojo el día anterior y después los coceremos en una olla a presión durante 12-15 minutos.

    También podemos usar garbanzos de bote ya cocidos.

    La preparación es fácil y rápida. Únicamente debemos poner todos los ingredientes en un vaso y con una batidor de mano mezclar todo hasta conseguir la textura deseada.
  7. En mi caso utilizo la Thermomix, lo pico durante 1 minuto a velocidad 5-7-9 y lo tenemos listo.
  8. Volcamos en un bol y decoramos al gusto, por ejemplo con semillas de sésamo y un chorrito de aceite de oliva virgen extra.
  9. Lo mejor untarlo en panecillos y combinarlo con otros hummus de diferentes sabores, por ejemplo el Hummus de garbanzos clásico o de aguacate. A cada cual más rico. Una forma de sorprender en alguna celebración y además conseguir un plato realmente rico.

    ¿Os animáis a probar?

As your experience and also confidence expands, you will find that you have extra all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a bit more or less zesty, you can make easy modifications to attain this goal. Simply put, start making your recipes on time. As for basic cooking abilities for beginners you don't require to learn them however only if you master some straightforward cooking techniques.

This isn't a total guide to fast as well as simple lunch dishes but its good food for thought. Hopefully this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Super Quick Homemade Hummus de remolacha (Y Tahini). Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

"Filete de Pobre" o Aguja de Ternera a la plancha

Crepas

Judías Viudas del Abuelo Claudio