Creps de confit de pato y ceps 🦆

Creps de confit de pato y ceps 🦆

Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Creps de confit de pato y ceps 🦆. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Creps de confit de pato y ceps 🦆 is one of the most popular of current trending meals in the world. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. They are fine and they look fantastic. Creps de confit de pato y ceps 🦆 is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Creps de confit de pato y ceps 🦆, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Creps de confit de pato y ceps 🦆 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Creps de confit de pato y ceps 🦆 is 4/8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Creps de confit de pato y ceps 🦆 estimated approx 3 h..

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Creps de confit de pato y ceps 🦆 using 25 ingredients and 17 steps. Here is how you can achieve that.

Esta vez he hecho creps pero se pueden hacer canelones. Es un plato para lucirse. Exquisito. Me han salido ocho creps grandes. Se puede servir uno o dos por persona. También se pueden hacer más pequeños y os saldrán más unidades. O los canelones de toda la vida.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Creps de confit de pato y ceps 🦆:

  1. Relleno
  2. 2 Confits de pato 🦆
  3. 4 cebollas grandes🧅
  4. 1/2 manzana 🍏
  5. Ceps deshidratados (boletus)
  6. Aceite de oliva
  7. Pimienta negra molida
  8. Paté de pato
  9. Bechamel
  10. 1/2 l. leche de macerar las setas
  11. 1 vasito Oporto
  12. 30 gr harina
  13. 40 gr grasa de pato
  14. 250 gr. Crema de leche
  15. Nuez moscada rallada
  16. Sal
  17. Pimienta
  18. Masa para Creps
  19. 3 huevos 🥚🥚🥚
  20. 125 gr. Harina
  21. 250 ml. leche
  22. 25 gr. Mantequilla 🧈
  23. 1 cucharadita azúcar
  24. 1 cucharadita sal
  25. 1 cucharada coñac

Instructions to make to make Creps de confit de pato y ceps 🦆

  1. Antes que nada ponemos las setas deshidratadas en remojo en el 1/2 litro de leche para hidratarse. Dejamos en la nevera unas 3 hores.
  2. Primero preparamos la masa de creps, batimos los huevos, la leche, la sal, el azúcar, la mantequilla fundida y el coñac. Añadimos la harina tamizada y batimos procurando que no queden grumos.
  3. Dejamos reposar tapado un par de horas en la nevera. Puede ser menos. Nos saldrá aproximadamente medio litro de masa o un poco más.
  4. Sartén unos 20 cm. La untamos con mantequilla y cuando esté caliente vertemos un cucharón de masa volteando para que cubra toda la base de la sartén. Cuando veamos que está hecha por un lado le daremos la vuelta procurando no romperla.
  5. Una vez tenemos las creps hechas las reservamos.
  6. Picamos la cebolla y la pochamos hasta caramelizar ligeramente. Podemos añadir al aceite un poco de grasa de los confits. Cuando casi esté añadimos la media manzana pelada y rallada.
  7. Mientras, desmenuzamos la carne del pato, sin grasa. Y lo pasamos por la picadora.
  8. Incorporamos a la cebolla el pato, el paté de pato y las setas coladas. Reservamos la leche.
  9. Después de unas vueltas vertemos un brick pequeño de nata líquida, probando el punto de sal. Reservamos para rellenar los creps.
  10. Hacemos la bechamel, en una sartén ponemos una cucharada de grasa de pato, una copita de oporto y reducir. Espolvoreamos dos cucharadas de harina y doramos. A continuación añadimos la leche de colar las setas hasta conseguir una mezcla homogénea y la crema de leche. Rectificamos de sal y nuez moscada. Para evitar grumos usar las varillas y si hace falta la batidora.
  11. Rellenamos cada crep o canelón y enrollamos.
  12. Disponemos en una bandeja de horno previamente untada con bechamel.
  13. Y cubrimos por encima con más bechamel. Espolvoreamos un poco de parmesano por encima y unos pizquitos de mantequilla y gratinamos.
  14. Listos!
  15. Sí no queremos hacer creps siempre podemos optar por los canelones de costumbre, quedan igualmente deliciosos.
  16. Hirviendo las placas siguiendo las instrucciones del paquete.
  17. Rellenamos y cubrimos todo con la bechamel.

As your experience and self-confidence expands, you will certainly find that you have more natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual tastes gradually. Whether you want to offer a recipe that uses less or more components or is a little basically spicy, you can make easy adjustments to achieve this goal. Simply put, begin making your dishes on time. When it comes to basic cooking abilities for newbies you don't need to discover them but only if you understand some easy food preparation methods.

This isn't a full guide to quick and easy lunch dishes yet its great something to chew on. Ideally this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Award-winning Creps de confit de pato y ceps 🦆. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

"Filete de Pobre" o Aguja de Ternera a la plancha

Creps

Judías Viudas del Abuelo Claudio